top of page

Koulutukset

RENTOUTUSTERAPEUTTIKOULUTUS 2023-2024

21.8.2023-24.5.2024

Hakulomake Kiteen opiston nettisivulla www.kiteenkansanopisto.fi  

Yhteystiedot opistolle: toimisto@kiteenkansanopisto.fi tai puh. 0400 956 090

Paikka: Kiteen Kansanopisto, Opistontie 7, 82500 Kitee.

Hinta: opetus 1152 €

(Hinta on koko kevät ja syyslukukauden hinta yhteensä!!! Voi maksaa jopa 9 erässä)

Huom! Hinta valtionosuudet huomioiden. Valtio osallistuu kustannuksiin valtion tukena opistolle, siksi todella edullinen hinta!

 

Majoitus: 32 € / vko /2hh, 64 € / vko /1hh. Ruokailut: majoittuja: 56 € /vko (sis.aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen),

ei majoittuja 32 € (sis.lounas ja päiväkahvi). Voi olla myös omin eväin.

HUOM! Kysy mahdollisuudesta opiskella opintosetelillä! Koulutukseen on mahdollista hakea aikuiskoulutustukea.

Kontaktikoulutus on opistolla joka toinen viikko paria poikkeusta lukuunottamatta. Opiskeluviikot ovat seuraavat:

Syyslukukausi: 34-36-37-39-41-43-45-47-50

Kevätlukukausi: 1-3-5-7-9-11-13-15-17-19-21

Monimuotokoulutuksena toteutettava, ammmattiin valmistava koulutus antaa valmiudet erilaisten rentouttavien menetelmien ammatilliseen käyttöön yksilöllisessä asiakastyöskentelyssä, sekä erilaisten ja eri kokoisten rentoutusryhmien ohjaajana. Koulutukseen kuuluu myös manuaalisia, rentouttavia ja tasapainottavia hoito- ja käsittelymenetelmiä, joita voi markkinoida myös erillisinä hoitokokonaisuuksina. Ammatillisesti laaja valikoima fyysisiä ja psyykkisiä rentoutusmenetelmiä. Soveltuu myös itsehoitoon ja kotikäyttöön.

Sis. tärkeimmät ja tunnetuimmat fyysiset, sekä psyykkiset hoito- ja rentoutusmenetelmät (useita eri tekniikoita), rauhoittumis- ja suggestiomenetelmät, syvärentouttaminen. Mielikuvarentoutus- ja visualisointitekniikat, hengitysrentoutus, meditaatio, ym keho- ja mieliharjoitteet. Manuaalisista menetelmistä mm. vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta, rentouttava kokovartalohieronta, intialainen päähieronta, kasvohieronta. Käsi- ja jalkahieronta, käsien ja jalkojen meridiaanihieronta, psycho zone, akupainallus rentoutusterapian tukena.

Yrtit, kasvit, eteeriset öljyt, sekä savi- ja turvehoidot rentoutumisen tukena, kylvyt, hoitokääreet ja -pakkaukset. Itämaisen hoitoperinteen menetelmiä ym.

Koulutukseen kuuluu myös etätehtäviä ja hoitoharjoittelua (omalla ajalla itsenäisesti suoritettuna, opistolla tai muualla), sekä kirjallinen loppukoe. Opiskelijan on suoritettava myös peruslääketieteen opinnot saadakseen tutkintotodistuksen (mikäli kuuluu Valviran reksiteriin, sitä ei tarvitse suorittaa).Saadakseen todistuksen on oltava myös voimassaoleva EA1 todistus. Muut kustannukset: Opiskelija suorittaa koulutuksen aikana myös opinnäytteitä eri osaamisalueista, maksu 3x60,00, lopputyön tarkastusmaksu/diplomimaksu 60,00

Opistolla on ilmainen sauna opiskelijoille, keittiö ruoanvalmistusta varten, yhteinen  oleskelutila, pyykinpesumahdollisuus. Kiteellä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet koulupäivien jälkeen monipuolisilla ja eri pituisilla metsäpoluilla.

Opiskeluajaksi opiskelija saa opiskelijakortin, jolla saa kaikki normaalit opiskelija-alennukset.

bottom of page