top of page
REIKI 

Rei = henki Ki = elämän energia

Japanilaisen Mikao Usuin (1865 - 1926) kehittämä hoitomuoto.

Länsimaissa Reikistä on nykyisin useita eri suuntauksia.

Omat Reiki-opintoni: Usui Shiki Ryoho, Helsinki 1991, Aila Norlamo. Oma reiki opettajani Aila Norlamo on tuonut Reikihoidon Suomeen ja on alansa kiistaton pioneeri ja auktoriteetti.

 

Reiki kuuluu energiahoitoihin, jossa hoitaja toimii energianvälittäjänä, universaalin elämänvoiman välittäjänä. Hoidossa käydään systemaattisesti koko keho läpi.  Hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta asiakkaalle, pitämällä käsiään tietyissä kohdissa kehoa, antaen hoitavien energioiden virrata. Hoitaja ei käytä omia energioitansa, vaan on vain välikappaleena positiivisten, hoitavien energioiden, elämänenergian eli Ki:n virtauksessa ja ohjauksessa hoidettavalle.

Reiki on erittäin rentouttava ja rauhoittava, se tuo harmoniaa ja tasapainoa, tasapainottaa omaa energiakiertoa ja vahvistaa omien parantavien energioiden virtausta. Vaikuttaen siten vahvistavasti  koko kehon, sekä mielen toimintaan. Se on lempeä hoitaja ja sopii kaikille. Soveltuu hyvin jaksamattomuuteen, uupumukseen, kun energiat on vähissä, antaen puhtia ja uutta virtaa jaksamiseen. Hoito rentouttaa ja on erinomainen mm.unettomuuden ja stressin hoitoon. Kun omat parantavat energiat toimivat esteettömästi, niin toipumisprosessit nopeutuvat, erilaiset kivut ja säryt helpottuvat. Se avaa ja vahvistaa myös intuitiota, sekä henkistä kasvua ja kehitystä, toimien itsetuntemusta parantavasti.

Reiki hoito kestää 1-1½h.

bottom of page